סלט כבד עוף a La Michele Lamy
סלט כבד עוף A La Michele Lamy נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם חרדל דיז'ון, קרוטונים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מדהים. מתכונים דומים: סלט שקט בזמן של מישל, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו סלט כבד עוף.
הוראות
מסדרים את סלט ירקות באמצע צלחת גדולה או קערה.
מחממים שמן זית במחבת sauté גדולה או מחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים בייקון ובצל, וטוגנים, מתערבבים לעתים קרובות, עד שבייקון פריך ובצל זהוב, כ -10 דקות.
הסר לקערה קטנה, באמצעות כף מחורץ משאיר כמה שיותר שומן במחבת ככל האפשר; להפריש.להעלות את החום בינוני גבוה, פעם השמן מקבל חם להוסיף את כבדי העוף למחבת; הם צריכים לרחוש. Sauté עד השחמה בצד החיצוני מעט ורוד בצד הפנימי, על 2-3 דקות לכל צד.
מוסיפים את תערובת הבייקון השמורה, עגבניות, פטרוזיליה, חומץ בלסמי, חומץ יין אדום ודיז ' ון; לזרוק במהירות לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.לזרוק את כל התוכן של המחבת על גבי ירקות מוכנים, מטפטף את הרוטב מהמחבת. למעלה עם קרוטונים ומגישים חמים.כמו זה: כמו טעינה...