קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

סלט כבד עוף a La Michele Lamy

סלט כבד עוף a La Michele Lamy
סלט כבד עוף A La Michele Lamy נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם חרדל דיז'ון, קרוטונים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מדהים. מתכונים דומים: סלט שקט בזמן של מישל, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו סלט כבד עוף.

הוראות

1
מסדרים את סלט ירקות באמצע צלחת גדולה או קערה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים שמן זית במחבת sauté גדולה או מחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בייקון ובצל, וטוגנים, מתערבבים לעתים קרובות, עד שבייקון פריך ובצל זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הסר לקערה קטנה, באמצעות כף מחורץ משאיר כמה שיותר שומן במחבת ככל האפשר; להפריש.להעלות את החום בינוני גבוה, פעם השמן מקבל חם להוסיף את כבדי העוף למחבת; הם צריכים לרחוש. Sauté עד השחמה בצד החיצוני מעט ורוד בצד הפנימי, על 2-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את תערובת הבייקון השמורה, עגבניות, פטרוזיליה, חומץ בלסמי, חומץ יין אדום ודיז ' ון; לזרוק במהירות לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.לזרוק את כל התוכן של המחבת על גבי ירקות מוכנים, מטפטף את הרוטב מהמחבת. למעלה עם קרוטונים ומגישים חמים.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרוטוניםקרוטונים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ירוקירוק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי