קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סלט כרוב, תפוח ומנגו על צ'יפס תפוח כמון

סלט כרוב, תפוח ומנגו על צ'יפס תפוח כמון
סלט סרטנים, תפוחים ומנגו על צ'יפס תפוח כמון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. אם יש לך שאלוט, מנגו בשלים, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. נסו שבבי תפוח כמון תוצרת בית, מבשלים את הספר: בשר סרטנים, תירס וסלט כמון בחניתות אנדיב, ו קינואה, חצילים קלויים וסלט תפוחים עם ויניגרט כמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
Purée תפוח, שאלוט, ושום עם חומץ ומלח בבלנדר, מגרד את הצדדים כמה פעמים, עד חלקה מאוד. עם מנוע פועל, להוסיף שמן בזרם איטי, ואז להתמזג עד emulsified וחלק מאוד, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים בעדינות סרטן, מנגו, תפוח, כוסברה, ו 6 כפות רוטב, ואז מתבלים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
2
ממש לפני ההגשה, לשים 1 שבב תפוח על כל אחד 6 צלחות העליון כל שבב עם כ 3 כפות סלט סרטן.
מרכיבים שתצטרך
3
שכבה עם צ 'יפ אחר ועוד 3 כפות סלט סרטן, ואז מעל כל ערימה עם 1 צ' יפ יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
טפטוף צלחות עם כמה נשאר ההלבשה ומגישים מיד.
1
ההלבשה עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.