סלט ליונז
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: סלט Lyonnaise, ביצים עלומות וסלט בייקון - סלט Lyonnaise, ו סלט Lyonnaise (בייקון חם & סלט ביצים).
הוראות
קרע צבת לחתיכות בגודל ביס והנח בקערת סלט רחבה.
לקרוע לחם לחתיכות 1/2 אינץ ולפזר על הירוקים.
שים בייקון במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה ופריך, 10 עד 12 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות לניקוז.
לשבור ביצים לתוך טפטוף במחבת, וכאשר הלבנים הם המשרד על הקרקעית, להחליק מרית מתחת לכל ביצה, אם תרצה, בזהירות להתהפך. מבשלים עד הלבנים כבר לא ברור, על 1 דקה בסך הכל. עם מרית, להעביר ביצים לצלחת (מקום זה לצד זה); להתחמם.
במהירות להשליך את כל אבל 2 כפות שומן מן המחבת. הפעל חום גבוה, להוסיף חומץ וחרדל, ולהקציף עד שחין תערובת.
יוצקים רוטב חם על פריזי ולחם, מוסיפים בייקון, ומערבבים. כף לתוך קערות רחבות העליון כל מנה עם ביצה חמה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.