קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ליונז

סלט ליונז
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: סלט Lyonnaise, ביצים עלומות וסלט בייקון - סלט Lyonnaise, ו סלט Lyonnaise (בייקון חם & סלט ביצים).

הוראות

1
קרע צבת לחתיכות בגודל ביס והנח בקערת סלט רחבה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לקרוע לחם לחתיכות 1/2 אינץ ולפזר על הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
שים בייקון במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה ופריך, 10 עד 12 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לשבור ביצים לתוך טפטוף במחבת, וכאשר הלבנים הם המשרד על הקרקעית, להחליק מרית מתחת לכל ביצה, אם תרצה, בזהירות להתהפך. מבשלים עד הלבנים כבר לא ברור, על 1 דקה בסך הכל. עם מרית, להעביר ביצים לצלחת (מקום זה לצד זה); להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
במהירות להשליך את כל אבל 2 כפות שומן מן המחבת. הפעל חום גבוה, להוסיף חומץ וחרדל, ולהקציף עד שחין תערובת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים רוטב חם על פריזי ולחם, מוסיפים בייקון, ומערבבים. כף לתוך קערות רחבות העליון כל מנה עם ביצה חמה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון