סלט מלפפון ורימון
מלפפון וסלט רימון יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת פטה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ממרח אבוקדו מלפפון רימונים, מלפפון, צלפים ורימון, ו סלט רימון, אגס ופיסטוק עם רוטב רימונים שמנת + תפריט שבועי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את המלפפונים לפרוסות 1/4 אינץ ' עבה.
שים את פרוסות מלפפון בקערה עם כל אבל 4 כפות של זרעי רימון.
מוסיפים את הבצל הירוק, הכוסברה, מיץ ליים ושמן זית. לזרוק ומתבלים עם מלח.
כדי לשרת, לחלק את הסלט בין קערות העליון עם פטה מתפורר, כף של זרעי רימון, וכמה טחינה של פלפל.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
Reprinted with permission from Lucid Food: Cooking for an Eco-Conscious Life by Louisa Shafia. זכויות יוצרים טקסט © 2010 על ידי לואיזה שפיה. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.לואיזה שפיה היא המייסדת של Lucid Food, חברת קייטרינג ידידותית לסביבה הממוקמת בעיר ניו יורק. בוגרת מכון גורמה טבעי, היא עבדה במסעדת מילניום ורוקסן באזור מפרץ סן פרנסיסקו, ובאקוויט ובמזון ויין טהור בניו יורק.