קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלט מלפפון ורימון

סלט מלפפון ורימון
מלפפון וסלט רימון יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת פטה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ממרח אבוקדו מלפפון רימונים, מלפפון, צלפים ורימון, ו סלט רימון, אגס ופיסטוק עם רוטב רימונים שמנת + תפריט שבועי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את המלפפונים לפרוסות 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
2
שים את פרוסות מלפפון בקערה עם כל אבל 4 כפות של זרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
מלפפוןמלפפון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הבצל הירוק, הכוסברה, מיץ ליים ושמן זית. לזרוק ומתבלים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שמן זיתשמן זית
בצל ירוקבצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
מלחמלח
4
כדי לשרת, לחלק את הסלט בין קערות העליון עם פטה מתפורר, כף של זרעי רימון, וכמה טחינה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
פלפלפלפל
גבינת פטהגבינת פטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
טעם
6
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
7
Reprinted with permission from Lucid Food: Cooking for an Eco-Conscious Life by Louisa Shafia. זכויות יוצרים טקסט © 2010 על ידי לואיזה שפיה. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.לואיזה שפיה היא המייסדת של Lucid Food, חברת קייטרינג ידידותית לסביבה הממוקמת בעיר ניו יורק. בוגרת מכון גורמה טבעי, היא עבדה במסעדת מילניום ורוקסן באזור מפרץ סן פרנסיסקו, ובאקוויט ובמזון ויין טהור בניו יורק.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין

ציוד