סלט מלפפון עם שאלוט קרמל ועשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט מלפפון עם שאלוט קרמל ועשבי תיבול. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון גס, שאלוט, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סלט תרד נבול עם שאלוט מקורמל, סלט מלפפון עם שאלוט ונענע, ו סלט פיתה עם עגבניות, מלפפון, ועשבי תיבול.
הוראות
לזרוק פרוסות שאלוט להפריד אותם לטבעות. הכינו כף מחוררת ושכבה כפולה של מגבות נייר.
שמן חום ל 275 בסיר קטן, עמוק כבד לרדת טבעות שאלוט.
מבשלים שאלוט, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם הופכים חום בהיר אחיד-זה ייקח בערך 8 עד 12 דקות. כבה את החום כאשר הם נראים כמעט עשו אז הם לא לשרוף. להרים שאלוט משמן עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. רזרבה 2 כפית. שמן שאלו לויניגרט ולתת מגניב. שמור את השאר לצ ' יפס ומערבבים ותחבושות לסלט.
להקציף vinegars, סוכר, מיץ לימון, 1/4 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פלפל יחד בקערה גדולה עד מלח וסוכר להתמוסס.
מוסיפים שמן שאלוט שמור ואת שאלוט טחון, מקציפים היטב כדי להתמזג. מתבלים בטעם עם יותר מלח, פלפל ומיץ לימון.
חותכים מלפפונים לתוך 1/4-in. פרוסות עם סכין או על מנדולינה. לזרוק מלפפונים ועגבניות עם ויניגרט.
להוסיף מנטה, בזיליקום תאילנדי, ו shiso אם שימוש.
מסדרים סלט על מגש העליון עם כרישה כבושה ושאלוט מטוגן.
הפוך קדימה: שאלוט מטוגן, עד 2 ימים, מאוחסן אטום בטמפרטורת החדר.
* בזיליקום תאילנדי יש עלים צרים, גזע סגלגל, וריח אניסי. Shiso, עשב יפה עם חריץ אדום או ירוק, משאיל ניחוח טעים למנה( הוא מוגש לעתים קרובות עם סושי); האדום הוא חריף יותר. כרישה כבושה וייטנאמית היא פריכה ומתובלת קלות-מתוקה. מצא את כל בשווקים אסיאתיים.