סלט מלפפון רוזמרין ריבס יצוק
אם יש לכם מלפפונים, מלח, ריבסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט ריבס מעוצב, סלט ביצים יצוק, ו סלט ירקות מעוצב (מתכונים דומים).
הוראות
1 לשים חצי ריבס קצוץ, מיץ לימון, גרידת לימון, רוזמרין, סוכר, מלח 2 כוסות מים לסיר בינוני. מביאים לרתיחה. צמצם לרתיחה וטבח, חשוף, במשך 15 דקות. מסננים ומשליכים מוצקים. 2 להחזיר נוזל מתוח למחבת.
מוסיפים את הריבס הנותרים למחבת ומבשלים 2 דקות, על בינוני, עם ערבוב מינימלי.3 לשים 1 כוס מים צוננים לתוך קערה קטנה.
מפזרים ג 'לטין על המים כדי לרכך את הג' לטין.
בואו לשבת במשך 1 דקה. מערבבים את תערובת הג ' לטין הריכה לתוך תערובת רוזמרין ריבס.
תן לתערובת להתקרר עד שהוא מעט חם, כבר לא חם, למגע.4
יוצקים תערובת ריבס לתוך עובש (יכול להשתמש במחבת כיכר). מערבבים את המלפפון הקצוץ. צ ' יל במקרר 4 עד 5 שעות, עד להגדיר המשרד. החלק העליון צריך להרגיש יבש, לא דביק. (אם אתה רוצה את המלפפון טוב יותר מופץ דרך הסלט, מערבבים אותו רק לאחר הסלט מקורר זמן מה והחל להגדיר.) 5 unmold, למלא אגן או קערה גדולה עם מים חמים. מנמיכים את תחתית העובש לתוך המים. לספור 10 שניות ולהסיר. השתמש בסכין קהה כדי לשחרר את הג ' לטין מן הצדדים של התבנית ולשבור את הוואקום.
מניחים צלחת הפוכה על גבי התבנית ולאחר מכן בזהירות להפוך את התבנית, מחזיק בצלחת. בעדינות להרים את התבנית. אם הסלט נדבק לתבנית, מניחים אותו במים החמים במשך כמה שניות יותר.שמור צונן.