קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםסלט
אירועיםאביב
מגזין

סלט מלפפון רוזמרין ריבס יצוק

סלט מלפפון רוזמרין ריבס יצוק
אם יש לכם מלפפונים, מלח, ריבסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט ריבס מעוצב, סלט ביצים יצוק, ו סלט ירקות מעוצב (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 לשים חצי ריבס קצוץ, מיץ לימון, גרידת לימון, רוזמרין, סוכר, מלח 2 כוסות מים לסיר בינוני. מביאים לרתיחה. צמצם לרתיחה וטבח, חשוף, במשך 15 דקות. מסננים ומשליכים מוצקים. 2 להחזיר נוזל מתוח למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צווארי עוףצווארי עוף
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הריבס הנותרים למחבת ומבשלים 2 דקות, על בינוני, עם ערבוב מינימלי.3 לשים 1 כוס מים צוננים לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים ג 'לטין על המים כדי לרכך את הג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
בואו לשבת במשך 1 דקה. מערבבים את תערובת הג ' לטין הריכה לתוך תערובת רוזמרין ריבס.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
5
תן לתערובת להתקרר עד שהוא מעט חם, כבר לא חם, למגע.4
6
יוצקים תערובת ריבס לתוך עובש (יכול להשתמש במחבת כיכר). מערבבים את המלפפון הקצוץ. צ ' יל במקרר 4 עד 5 שעות, עד להגדיר המשרד. החלק העליון צריך להרגיש יבש, לא דביק. (אם אתה רוצה את המלפפון טוב יותר מופץ דרך הסלט, מערבבים אותו רק לאחר הסלט מקורר זמן מה והחל להגדיר.) 5 unmold, למלא אגן או קערה גדולה עם מים חמים. מנמיכים את תחתית העובש לתוך המים. לספור 10 שניות ולהסיר. השתמש בסכין קהה כדי לשחרר את הג ' לטין מן הצדדים של התבנית ולשבור את הוואקום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מניחים צלחת הפוכה על גבי התבנית ולאחר מכן בזהירות להפוך את התבנית, מחזיק בצלחת. בעדינות להרים את התבנית. אם הסלט נדבק לתבנית, מניחים אותו במים החמים במשך כמה שניות יותר.שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב