קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

סלט מנגו ופפאיה

סלט מנגו ופפאיה
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט מנגו, אננס ופפאיה, סלמון en Papillote עם פפאיה, מנגו, סלט אבוקדו, ו שרימפס בגריל עם פפאיאן ירוק וסלט מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן מראש: ההלבשה ג ' ינג ' ר יכול להיות בקירור עד 2 ימים. הפרי יכול להיות בקירור במיכל אטום עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את הג ' ינג ' ר, סירופ זנגביל, סוכר, וכוס מים בסיר. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. מבשלים במשך 56 דקות עד מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום, מערבבים את גרידת הסיד ומיץ וזרעי הרימון.
מרכיבים שתצטרך
4
בואו מגניב.
5
מקלפים את המנגו. השתמש בסכין חדה לחתוך את הבשר מן האבנים. פורסים את המנגו ומסדרים את הפרוסות על צלחת. חצי, זרע, לקלף את הפפאיה.
מרכיבים שתצטרך
6
חתוך לפלחי ומסדר את המנגו. חצי וזרע את האבטיח.
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים את בשר מלון לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף למנגו ופפאיה.
מרכיבים שתצטרך
9
כפית את הרוטב ג ' ינג ' ר על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך