ניתן להכין את המתכון Nimakayya (לימון) Pulihora תוך כ-15 דקות . צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני זה מכיל 473 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -28 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. למתכון הזה של Allrecipes יש 8 מעריצים. אם יש לך אגוזי קשיו, גרם בנגל, מיץ מלימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 83% , וזה יוצא מן הכלל. pulihora, איך מכינים פוליהורה (chintapandu pulihora) ,pulihora, איך מכינים pulihora (chintapandu pulihora) ולימון שרלוטס עם לימון קורד וקליפת לימון מסוכר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הוסף, לפי הסדר, את הבוטנים, צ'אנה דאל, אוראד דאל, פלפלי צ'ילי אדומים, קשיו, זרעי חרדל, עלי קארי, פלפל צ'ילי ירוק וכורכום לשמן החם במרווחים של 30 שניות, ואפשר לכל פריט להתבשל קצרות לפני הוספת הַבָּא. מערבבים את מיץ הלימון והמלח לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
פלפל צ ' ילי אדום
עלי קארי
לתיבול בשר
1 שאלוט, מגורר או טחון
שנה דאל
כורכום
אורד דאל
קשיו
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מערבבים את האורז לתוך התערובת, מפרקים את הגרגירים האישיים בכף עץ; מבשלים ומערבבים עד שלא נשארו גושי אורז והתערובת מחוממת היטב.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)