קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות16
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט מק הוואי

סלט מק הוואי
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: סלט הוואי, סלט הוואי, ו סלט חזיר הוואי.

הוראות

1
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת; מבשלים את המקרוני במים רותחים עד מבושל דרך עדיין המשרד לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז. צ ' יל במקרר.
3
מביאים סיר נפרד של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת; מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עד מבושל רק דרך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים, מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מערבבים את תפוחי האדמה, ביצה קצוצה, ומיונז בקערה; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את המקרוני, רוטב סלט בסגנון איטלקי, בצל, גזר, מלח ופלפל לתערובת תפוחי אדמה; מערבבים. צונן במקרר עד קר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מגישים קר.