קושיבינוני
מוכן ב28 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלט ניסואז עם סלמון

סלט ניסואז עם סלמון
סלט ניסואז עם סלמון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1115 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של ויליאמס סונומה יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, שעועית דקה, זיתים ניסואז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלט סלמון ניסואז, סלט סלמון ניסואז, ו סלט סלמון Niçoise.

הוראות

1
הפוך את ויניגרט
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את שאלוט, חומץ, חרדל, 1/4 כפית. מלח וקורט פלפל. בהדרגה לטאטא בשמן זית 1/2 כוס עד חלקה.מבשלים את הירקות
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת 1 Tbs. מלח ומבשלים עד מכרז, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את השעועית הירוקה במהלך 3 הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
6
מסננים את הירקות, לשטוף תחת מים קרים זורמים עד שכבר לא חם ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
הוסף את ויניגרט לזרוק מעיל באופן שווה.לצרוב את הסלמון ולהרכיב את הסלט
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מחממים מחבת מטגנים גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מברשת שני הצדדים של פרוסות הסלמון עם 2 Tbs. שמן ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-דַק-
10
מניחים את הסלמון במחבת החמה לצרוב מבלי להזיז את הפרוסות במשך כ 2 דקות. הפעל לצרוב שוב מבלי לזוז במשך כ 2 דקות יותר. להפחית את החום בינוני ומבשל, הופך פעם אחת, עד המשרד למגע אבל עדיין מעט ורוד מבפנים, 2 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
העברה לצלחת.
12
מוסיפים את האנדיב לקערה עם הירקות וזורקים למעיל עם הויניגרט. סדר על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מניחים פרוסת סלמון במרכז כל סלט. מסדרים את הביצים, האנשובי והזיתים סביב הסלטים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
14
מגיש 4.עיבוד ממזון Williams-Sonoma Food Made Fast Series, Salad, by Brigit L. Binns (Oxmoor House, 2007).