סלט ניסואז עם סלמון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1115 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של ויליאמס סונומה יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא חרדל דיז'ון, שעועית דקה, זיתים ניסואז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלט סלמון ניסואז, סלט סלמון ניסואז, ו סלט סלמון Niçoise.
הוראות
1
הפוך את ויניגרט
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את שאלוט, חומץ, חרדל, 1/4 כפית. מלח וקורט פלפל. בהדרגה לטאטא בשמן זית 1/2 כוס עד חלקה.מבשלים את הירקות
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת 1 Tbs. מלח ומבשלים עד מכרז, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את השעועית הירוקה במהלך 3 הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
6
מסננים את הירקות, לשטוף תחת מים קרים זורמים עד שכבר לא חם ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
הוסף את ויניגרט לזרוק מעיל באופן שווה.לצרוב את הסלמון ולהרכיב את הסלט
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
מיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מחממים מחבת מטגנים גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מברשת שני הצדדים של פרוסות הסלמון עם 2 Tbs. שמן ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-
10
מניחים את הסלמון במחבת החמה לצרוב מבלי להזיז את הפרוסות במשך כ 2 דקות. הפעל לצרוב שוב מבלי לזוז במשך כ 2 דקות יותר. להפחית את החום בינוני ומבשל, הופך פעם אחת, עד המשרד למגע אבל עדיין מעט ורוד מבפנים, 2 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
העברה לצלחת.
12
מוסיפים את האנדיב לקערה עם הירקות וזורקים למעיל עם הויניגרט. סדר על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אנדיב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מניחים פרוסת סלמון במרכז כל סלט. מסדרים את הביצים, האנשובי והזיתים סביב הסלטים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בלילת לחם תירס
מיונז, ועוד, לפי הצורך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
14
מגיש 4.עיבוד ממזון Williams-Sonoma Food Made Fast Series, Salad, by Brigit L. Binns (Oxmoor House, 2007).