סלט סלמון מעושן בכוסות מלפפון
מתאים ל-17 מנות. מנה אחת מכילה 48 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, צלפים, בצלים ירוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: כוסות מלפפון עם סלט סלמון מעושן, כוסות מלפפון סלמון מעושן, ו מטבל סלמון מעושן בכוסות מלפפון.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית. מערבבים 2 כפיות שמיר וסלמון קצוץ.
לקלף מלפפונים לסירוגין פסים אנכיים.
חותכים מלפפונים לפרוסות בעובי 3/4 אינץ', וגורפים זרעים עם כף קטנה או כדור מלון, משאירים את התחתית שלמה כדי ליצור כוס.
כפית על 1 כף תערובת סלמון לתוך כל כוס מלפפון.
מפזרים כוסות באופן שווה עם הנותרים 1 כפית שמיר ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.