סלט סלק טרי
זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 50 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, סלק, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . מתכונים דומים: סלט סלק טרי, סלט סלק עם גרגיר נחלים ופקורינו טרי, ו סלט סלק קלוי עם גבינה טרייה, פיסטוקים קלויים ופיסטוקים.
הוראות
מניחים את הסלק לסיר עם מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד הסלק הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 30 דקות.
בינתיים, מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, כ -10 דקות; מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז, שמירה על טפטוף הבייקון במחבת. בערך קוצצים את הבייקון ומניחים בצד.
מוסיפים את הסלק סחוט chard שוויצרי אדום לטפטפי בייקון שמורות; לכסות את המחבת, מקום על חום בינוני, ומבשלים עד המזג הוא רך, 3 עד 5 דקות. מערבבים את הבייקון הקצוץ ואפונה קפואה לתוך תערובת הסלק; להמשיך לבשל עד האפונה מבושלים דרך, על 5 דקות.
מפזרים את גבינת פטה על התערובת; מערבבים.