סלט סלק תלת-צבעוני עם ויניגרט דובדבנים
סלט סלק תלת-צבעוני עם ויניגרט דובדבנים הוא תוספת המגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 9 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 361 קלוריות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו שיפונדה של עלי קייל, דובדבנים, גבינת עיזים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68% . הציון הזה די טוב. נסו את Blast Of Color ממולאים מקסיקניים , סלט סלק וגבינה כחולה עם רוטב ויניגרט הדרים וקליפורניה טרי-טיפ, בסגנון סנטה מריה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לסלק: מחממים תנור ל-400 מעלות F.
פורסים עלה גדול של נייר כסף על גבי כלי צלייה ומפזרים את הסלק באופן שווה על הדף.
מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. משטחים עם עוד דף נייר כסף ומכווצים כדי לאטום את הקצוות. חוררו חורים בחלק העליון כדי לאפשר לאדים לצאת.
מכניסים לתנור וצולים עד שהסלק רך, 30 עד 45 דקות.
מוציאים מהתנור. מניחים להתקרר בשקית נייר הכסף לפני שמשחררים את הקליפות וזורקים. חוצים את הסלקים הקלופים ושמים בקערה גדולה.
מסננים את הדובדבנים וקוצצים גס.
מקציפים יחד את החומצים (כולל חומץ היין האדום מהדובדבנים) והדובדבנים תוך כדי זילוף איטי של שמן הזית כך שיתחלב קלות. מתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד עד לשימוש.
לסלט: זורקים את הסלק החם עם ויניגרט הדובדבנים.
מוסיפים את הקייל, הפפיטה, גבינת העיזים והנענע, ממשיכים לזרוק. מתבלים במלח ופלפל.