קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

סלט סלק תלת-צבעוני עם ויניגרט דובדבנים

סלט סלק תלת-צבעוני עם ויניגרט דובדבנים
סלט סלק תלת-צבעוני עם ויניגרט דובדבנים הוא תוספת המגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 9 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 361 קלוריות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו שיפונדה של עלי קייל, דובדבנים, גבינת עיזים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68% . הציון הזה די טוב. נסו את Blast Of Color ממולאים מקסיקניים , סלט סלק וגבינה כחולה עם רוטב ויניגרט הדרים וקליפורניה טרי-טיפ, בסגנון סנטה מריה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לסלק: מחממים תנור ל-400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סלק אדום, זהוב ומפוספס, מקורצףסלק אדום, זהוב ומפוספס, מקורצף
ציוד שתשתמש בו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3
פורסים עלה גדול של נייר כסף על גבי כלי צלייה ומפזרים את הסלק באופן שווה על הדף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
4
מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. משטחים עם עוד דף נייר כסף ומכווצים כדי לאטום את הקצוות. חוררו חורים בחלק העליון כדי לאפשר לאדים לצאת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מכניסים לתנור וצולים עד שהסלק רך, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מוציאים מהתנור. מניחים להתקרר בשקית נייר הכסף לפני שמשחררים את הקליפות וזורקים. חוצים את הסלקים הקלופים ושמים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מסננים את הדובדבנים וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2
מקציפים יחד את החומצים (כולל חומץ היין האדום מהדובדבנים) והדובדבנים תוך כדי זילוף איטי של שמן הזית כך שיתחלב קלות. מתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לסלט: זורקים את הסלק החם עם ויניגרט הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
מוסיפים את הקייל, הפפיטה, גבינת העיזים והנענע, ממשיכים לזרוק. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזיםגבינת עיזים
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
כרובכרוב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)