סלט עגבניות ואנשובי עם שום שמנת
סלט עגבניות ואנשובי עם קרם שום נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 194 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי בגילאי, עגבניות ירושה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פפרדלה עם עגבניות, שום ורוטב אנשובי, רוטב סלט אנשובי שום, ו אנשובי, פנינה קטנה וסלט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מכסים את השום במים קרים ומביאים לרתיחה. להרתיח במשך 2 דקות, ואז לנקז. חזור פעמיים נוספות, blanching את השום עד במכרז; לנקז ולהעביר למעבד מזון מיני.
מוסיפים את החלב ואת מחית עד חלקה. מתבלים את השום במלח ופלפל.
בקערה גדולה, לזרוק את העגבניות ובזיליקום עם 2 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים בעדינות את האנשובי לשלב.
כפית את קרם שום על צלחות העליון עם סלט עגבניות.
טפטוף עם חומץ בלסמי ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית לשרת.