סלט עוף אבוקדו עם פולי סויה
סלט עוף אבוקדו עם פולי סויה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבוקדו הס, מיץ ליים, בשר חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו סלט עוף אבוקדו עם פולי סויה, מרק מינסטרונה עם פולי סויה, ו לינגוויני עם פולי סויה ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את השמן עם מיץ לימון, זנגביל וסוכר. מתבלים במלח ופלפל לבן ומקציפים עד שמתמזגים.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את פולי סויה ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
מסננים את פולי סויה להתקרר מתחת למים זורמים.
הסירו את פולי הסויה מהתרמילים שלהם והתייבשו עם מגבות נייר.
בקערה גדולה, לשלב את פולי סויה עם עוף, אבוקדו, בצל ירוק, סלרי וכל אבל 1 כף של כוסברה.
מוסיפים את הרוטב בעדינות לזרוק לשלב, להיזהר לא מועך את האבוקדו. תלולית את הסלט על צלחות, מפזרים את הנותרים 1 כף של כוסברה ומגישים.
מנה אחת קלוריות 486 קק "ל, סה" כ שומן 3 gm, שומן רווי 7 gm
המלצת יין: הטעמים החומציים, החדים שהסיד והכוסברה מוסיפים לסלט זה מצביעים על סוביניון בלאן חומצי באותה מידה כהתאמה הטובה ביותר. חפש Mulderbosch 1997 מדרום אפריקה או עמק Matua 1996 מניו זילנד.