קושיקשה
מוכן ב46 דק.
מנות4
ציון בריאות27
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עוף באפלו

סלט עוף באפלו
סלט עוף באפלו נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 77 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, פלפל קאיין רוטב חריף, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. מתכונים דומים: סלט עוף באפלו, סלט עוף באפלו, ו סלט עוף באפלו.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
שים את העוף בין 2 גיליונות של נייר שעווה קילו עם פטיש או פטיש כך העוף הוא עובי זוגי של כ 3/4 אינץ', ולאחר מכן לחתוך את לרוחב העוף לרצועות 1/2 אינץ'. בקערה גדולה, לשלב את הרוטב החם והשמן, להוסיף עוף ולזרוק עד העוף מצופה היטב. מסדרים את העוף על תבנית אפייה ומטגנים עד שהוא מבושל דרך, על 4 עד 6 דקות, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה גדולה לשלב את הרומיין, סלרי, גזר מגורר בצל ירוק. לזרוק עם ההלבשה. מחלקים את הירוקים בין 4 צלחות, העליון עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מגישים עם רוטב חריף נוסף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
6
מקפלים גיליון מלא של מגבת נייר לרבעים ולשים אותו לקערה קטנה. כפית את היוגורט על מגבת נייר ומניחים במקרר במשך 20 דקות כדי לנקז ולעבות. בקערה בינונית, לטאטא את החמאה ויוגורט מעובה לתוך המיונז עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את החומץ והסוכר וממשיכים לטאטא עד שכל המרכיבים משולבים היטב. מערבבים את הגבינה הכחולה ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות