סלט עוף באפלו נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 77 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, פלפל קאיין רוטב חריף, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. מתכונים דומים: סלט עוף באפלו, סלט עוף באפלו, ו סלט עוף באפלו.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
שים את העוף בין 2 גיליונות של נייר שעווה קילו עם פטיש או פטיש כך העוף הוא עובי זוגי של כ 3/4 אינץ', ולאחר מכן לחתוך את לרוחב העוף לרצועות 1/2 אינץ'. בקערה גדולה, לשלב את הרוטב החם והשמן, להוסיף עוף ולזרוק עד העוף מצופה היטב. מסדרים את העוף על תבנית אפייה ומטגנים עד שהוא מבושל דרך, על 4 עד 6 דקות, הופך פעם אחת.
מקפלים גיליון מלא של מגבת נייר לרבעים ולשים אותו לקערה קטנה. כפית את היוגורט על מגבת נייר ומניחים במקרר במשך 20 דקות כדי לנקז ולעבות. בקערה בינונית, לטאטא את החמאה ויוגורט מעובה לתוך המיונז עד חלקה.