סלט עוף בזיגוג דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט עוף מזוגג דבש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בייקון אוסקר מאייר, חזה עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בתפוזים הטבור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוזים גלידת שרנג עם קצפת מרנג כקינוח. נסו סלט הדר מזוגג דבש, עוף מזוגג דבש, ו עוף בזיגוג דבש (מתכונים דומים).
הוראות
גרגר גרידה מ 1 כתום; לערבב עם 2 כפות. רוטב ודבש.
יוצקים עוף בצלחת זכוכית רדודה. מקררים 30 דקות. כדי להשרות, לאחר 15 דקות.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מטלית חום. עוף צלוי, 4 סנטימטרים מחום, 5 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).
העברה ללוח חיתוך; כיסוי עם נייר כסף.
בואו לעמוד 5 דקות. בינתיים, לקלף ולפרוס תפוזים.
פרוסת עוף. מכסים מגש עם חסה; למעלה עם תפוזים, עוף, בצל ובייקון.