סלט עוף ורוניק
סלט עוף ורוניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, ענבים, עלי טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הענבים הירוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סלט עוף ורוניק עם נקטרינות, עוף ורוניק, ו עוף ורוניק.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את השדיים עוף, עור בצד למעלה, על מחבת סדין לשפשף אותם עם שמן זית.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלוי במשך 35 עד 40 דקות, עד העוף מבושל דרך. להפריש עד מגניב.
כאשר העוף הוא מגניב, להסיר את הבשר מן העצמות ולהשליך את העור והעצמות.
חותכים את העוף לקוביות 3/4 אינץ'.
מניחים את העוף בקערה; מוסיפים את המיונז, עלי טרגון, סלרי, ענבים, 1 1/2 עד 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל ולזרוק היטב.