סלט עוף ים תיכוני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 820 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו טימין, זיתים, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סלט עוף ים תיכוני, סלט עוף ים תיכוני, ו סלט עוף ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מים ומניות בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, גזר, כרישה, טימין, עלי דפנה, פטרוזיליה, פלפל, ציפורן ומלח לפי הטעם. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים חשפו במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים חזה עוף, חוזרים לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים חלקית עד שהעוף נעשה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר סיר מחום, ולתת עוף להתקרר במרק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר עוף (שמור מרק למרק עתידי!), להשליך את העור, ולמשוך בשר מהעצמות. לקרוע בשר לחתיכות גדולות ולשלב בקערה עם שמן זית אורגנו. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.