סלט עוף מנגו
סלט עוף מנגו נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם חומץ אורז, מנגו בשלים, ענפי מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. מתכונים דומים: סלט עוף ומנגו, סלט עוף מנגו, ו סלט עוף מנגו.
הוראות
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני נמוך, מערבבים פקאנים לעתים קרובות עד השחיתו קלות, 3 עד 4 דקות.
באותו מחבת, לבשל אורז במים לפי ההוראות על החבילה, עד מכרז לנשוך, על 25 דקות. שמור מנות תיבול לשימוש נוסף.
בינתיים, פורסים מנגו לאורך כל צד של הבור כדי להסיר את הלחיים בשרניות. בצד הבשר של כל לחי, לחתוך לקליפה (אבל לא דרכו) בתבנית crosshatch לעשות קוביות 3/4 אינץ'. עם כפית מתכת גדולה, לגרוף קוביות מקליפה. גם לקצץ פירות מבור וקוביות זה.
מוסיפים לאורז חם או קר ומערבבים קלות.
מוסיפים פקאן, מנגו, עוף, מנטה קצוצה; לערבב בעדינות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
כף לקערה ומקשטים עם ענפי נענע.