אם יש לך שמן קנולן, סוכר, שמן שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: וונטונים עוף פריך, סלט שרימפס אסייתי בגריל עם וונטונים פריכים, ו סלט עגבניות ואבוקדו עם וונטונים פריכים וחריפים.
הוראות
1
מפזרים קלות את שני צידי רצועות וונטון בתרסיס בישול; מניחים על תבנית עם נייר אפייה. לצלות 4-6 אינץ'. מן החום במשך 2-3 דקות או עד חום זהוב. הופכים רצועות; צולים 2-3 דקות יותר או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
רצועות וונטון
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
הסר למתלים כדי להתקרר.
3
להלבשה, בקערה קטנה, הקציפו את החומץ, שמן הקנולה, שמן השומשום, הסוכר, המלח והפלפל; מניחים בצד. בקערה גדולה שלבו את הרומיין, העוף, הפלפלים והעגבניות. רגע לפני ההגשה מזלפים רוטב וזורקים למעיל. למעלה עם רצועות וונטון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רצועות וונטון
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
כוס אדמה קפוא, מופשר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רומיין
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)