צריך לקטו אובו צמחוני הור ד ' אובר? סלט עשבי תיבול טרי עם בוראטה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלי נענע, עלי חרדל, עלי סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט אפרסק טרי, בזיליקום ובורטה, סלט תפוחי אדמה עשב עם עגבניות טריות ובוראטה, ו סלט עשבי תיבול טריים עם זרעים.
הוראות
1
לקרוסטיני: מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הלחם על תבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת במרווחים אחידים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מזלפים את הלחם הפרוס בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4
אופים עד שהלחם פריך, כ -10 דקות. באמצע האפייה הופכים את הקרוסטיני וצולים את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בזמן שהקרוסטיני עדיין חם, משפשפים כל פרוסת לחם עם השום ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרוסטיני
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
לסלט העשבים: וודאו שכל עשבי התיבול נשטפים ומייבשים ומכניסים לקערה.
שרדונה, סוביניון בלאן וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרג סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -16 דולר.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווי נעורים של לימון ויערה מרובדים מעל מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מבשלות פירות, מזדקנת על שמרים שמרים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.