סלט פארו אספרגוס
סלט פארו אספרגוס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 447 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אספרגוס ספירס, פלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו אספרגוס, Halloumi וסלט Farro חומוס, סלט פארו עם אפונה, אספרגוס ופטה, ו סלט פארו עם אפונה, אספרגוס ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מחממים 4 כוסות מים לרתיחה. מערבבים ב פארו; לחזור רותחים. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל 20 עד 25 דקות.
בינתיים, לחתוך אספרגוס לחתיכות 1 אינץ', משאיר את הראש מלא. ב 10 אינץ ' מחבת, חום 2 כפות של השמן.
מוסיפים אספרגוס ושאלות; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד doneness הרצוי (כמה כמו אספרגוס רך יותר, בעוד שאחרים מעדיפים קראנץ טרי קטן).
הסר אספרגוס ממחבת לצלחת; להפריש.
מערבבים הנותרים 2 כפות שמן, קליפת לימון ומיץ לימון למחבת.
חום על אש נמוכה, גירוד תחתית מחבת עם כף עץ כדי לשחרר חתיכות משחימים. מערבבים במלח ופלפל. תניח את הרוטב בצד.
ניקוז מבושל פארו במסננת או מסננת; לשטוף. בקערה גדולה, לזרוק פארו עם אספרגוס, פקאן וגבינת פטה.