סלט פארו ים תיכוני
סלט פארו ים תיכוני לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 16 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 514 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 22 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו שמן זית, פרמזן, עירית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 88% . נסו סלט פארו ים תיכוני , סלט פארו ים תיכוני וסלט פארו ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בסיר בינוני מערבבים 4 כוסות מים עם הפארו. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהפארו כמעט רך, כ-20 דקות.
מוסיפים 1 1/2 כפיות מהמלח ומבשלים עד שהפארו רך, כ-10 דקות יותר.
מעבירים לקערה גדולה ומצננים.
בינתיים מביאים סיר בינוני עם מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים. מבשלים 2 דקות.
מעבירים את השעועית הירוקה המבושלת לקערת מי קרח ומצננים במשך 2 דקות.
מסננים את השעועית הירוקה.
לאחר שהפארו התקרר מוסיפים את השעועית הירוקה, הזיתים, הפלפל האדום, הפרמזן והעירית. מערבבים לאיחוד. בקערה קטנה מערבבים יחד את חומץ השרי, שמן הזית, החרדל, הפלפל ואת 1/2 כפית המלח הנותרת. מערבבים לאיחוד.
יוצקים את ויניגרט השרי על סלט הפארו. מערבבים לאיחוד ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.