ירכיים טורקיה ברוטב חום
ירכיים תרנגול הודו ברוטב חום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שום, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: ירכיים עוף מזוגגות בסויה עם סוכר חום, ירכיים מתובל טורקיה, ו ירכיים טורקיה מרווה.
הוראות
יש לשטוף וללטף את הירכיים טורקיה יבש עם מגבות נייר, ואז מפזרים מלח ופלפל. בקערה רדודה, מערבבים את הקמח עם עופות תיבול עד בשילוב טוב.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מחממים את הירכיים טורקיה בכל רחבי עם קמח מתובל, לנער את עודף קמח, ואז לבשל את הירכיים טורקיה בשמן החם עד הבשר משחימים, כ 5 דקות לכל צד.
מערבבים את הבצל, פטריות ושום לתוך המחבת. מערבבים עד שהפטריות החלו לוותר על המיץ שלהם והבצל שקוף, כ 5 דקות.
לטאטא את מרק העוף, שמנת של מרק עוף, ושרי יחד בקערה, ומערבבים אורגנו, פטרוזיליה, ואבקת שום.
יוצקים את התערובת על הירכיים טורקיה. מכסה את המחבת, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד בשר טורקיה הוא כבר לא ורוד בפנים ומיצים לרוץ ברור, כ 30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). חותכים את ירכיים טורקיה, ומגישים עם רוטב.