סלט פארו ירקות בגריל
סלט פארו ירקות בגריל יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח, עלי תרד לתינוקות, עגבניות שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלט פארו עם עגבניות וקישואים בגריל, סעודת יום ראשון: זנבות לובסטר בגריל עם פארו חם, תירס קלוי וסלט עגבניות, ו עדשים ומרק ירקות פארו.
הוראות
יש לשטוף את פארו מתחת למים קרים. בסיר 2 ליטר, לערבב 2 1/2 כוסות מים 1/2 כפית מלח.
מוסיפים פארו; חום לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית חום, לכסות ומבשלים 20 עד 25 דקות או עד מכרז.
ניקוז, במידת צורך, ולהניח בצד.
מברשת פלפלים, אספרגוס ועגבניות עם שמן זית.
מניחים פלפלים ואספרגוס בסל גריל או ישירות על מתלה גריל. כיסוי גריל; לבשל על אש בינונית 7 עד 9 דקות, מפנה מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז, הוספת עגבניות במהלך 4 הדקות האחרונות.
בקערה קטנה, מערבבים חומץ יין אדום, מיץ לימון, קליפת לימון, חרדל, 1/4 כפית מלח ופלפל.
כדי לשרת, לזרוק farro ותרד ב 3 כפות של ההלבשה. מסדרים פארו על מגש הגשה, ומניחים ירקות בגריל על גבי.
טפטוף נשאר רוטב על ירקות.