סלט פורטבלה
סלט Portabella עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 78 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם ארוגולה, מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Portabellan וסלט גבינה כחולה, Portabellan בגריל וסלט Bulgur "כריכים", ו סלט פורטבלה בלסמי עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
Trim פטריות גבעולים סומק עם כובעים; לשמור גבעולים לשימושים אחרים. במהירות לשטוף כובעי פטריות ולנקז על מגבות, צד חלק למעלה.
כובעי מקום, זימים למטה, במחבת 10 על 15 אינץ'. מטגנים כ 4 אינץ ' מחום במשך 5 דקות (כ 4 דקות בתנור הסעה), ולאחר מכן להתהפך ולצלות עד מיץ בבועות כובעים ופטריות גמישים, 6 עד 7 דקות יותר (כ 6 דקות יותר בתנור הסעה).
בינתיים, לחתוך עגבניות שרי במחצית ולהשליך גבעולי ארוגולה קשים.
מערבבים מיונז, חרדל וחומץ.
חותכים כל כובע פטריות לפרוסות דקות ומלוכסנות. נחלק את ארוגולה בין הצלחות. למעלה ארוגולה באותה מידה עם פרוסות פטריות (וכל מיצים) ועגבניות שרי. תערובת מיונז כפית על סלטים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.