קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פטריות קלוי עם אגוזי לוז

סלט פטריות קלוי עם אגוזי לוז
סלט פטריות קלוי עם אגוזי לוז נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט פטריות חם עם אגוזי לוז, סלט גזר עם אגוזי לוז קלויים, ו סלט רומיין נבול עם אגסים קלויים, טלג'יו ואגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
פטריות נפרדות לאשכולות קטנים (או אם כובעים בודדים, פרוסה עבה). ערמה על גבי תבנית אפייה, טפטוף בשמן זית, ועונה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מוסיפים קורנית וזורקים היטב את המעיל. צולים בשכבה אחת עד רוחש משחימים על הקצוות, על 15 דקות, מפנה פעם באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
שים שאלוט, כמה צובטים של מלח, כמה טחנות של פלפל, ואת החומץ בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בואו לשבת 10 דקות כדי לרכך ולהרגיע את שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6
מוסיפים שמן אגוזי לוז ומקציפים במרץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
חותכים לרוחב endive ולשים בקערת הגשה עם חסה ופטרוזיליה. מתבלים קלות עם מלח וזורקים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
אנדיבאנדיב
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים פטריות קלויות חמות ויניגרט ולזרוק בעדינות אבל ביסודיות. למעלה עם תלתלים מנצ ' גו ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
9
* למצוא פטריות בשוקי החקלאים וחנויות מכולת מצוידות היטב; שמן אגוזי לוז קלוי זמין בחנויות כאלה מדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
טיפים לחנות טבחים: ללא קשר למגוון, כל הפטריות צריכות להריח מתוק וארצי ויש להם כובעים יבשים, מוצקים, לא ניזוק. אם הם ספוגיים או דביקים, להתרחק. חנות: לשמור בשקית נייר (אחסונם פלסטיק נרקב אותם), מקורר, עד 4 ימים. גם אם הם הופכים יבשים לחלוטין, הם יהיו בסדר בתבשילים; המיצים להשרות אותם בחזרה. נקי: לנגב עם מגבת נייר בקושי לחה. אם הם מאוד מלוכלכים או חוליים, להתנשף בקצרה במים קרים לשפשף עם מברשת קטנה, ואז יבש מיד (הם מקבלים רטוב מהר). לבשל או לא לבשל?: רוב המומחים ממליצים לבשל את כל הפטריות האכילות כי, בדרגות שונות (ותלוי באדם), הם קשים לעיכול גלם. כמו כן, לרבים יש רעלים שהבישול הורס. עם זאת, אין הוכחה חותכת כי אכילת פטריות גלם קלות, במיוחד במתינות, מזיק.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה