אם יש לכם עלי נענע, גרגרי חיטה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פירות יער ים תיכוני, סלט חיטה ים תיכוני סדוק, ו סלט פירות יער.
הוראות
1
במחבת 3-4 ליטר, לשלב גרגרי חיטה, אורז, ומים 6 כוסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים ומבשלים עד דגנים מכרז לנשוך, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
ניקוז.
3
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מסננים מרינדה ארטישוק לקערה עם דגנים. קוצצים בגסות ארטישוקים ומוסיפים לקערה יחד עם חומץ, שמן, חרדל ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
תלת עצות, גזוז
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)