תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סלט Panzanella. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם זיתים, מוצרלה, לחם יום ישן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 32%. מתכונים דומים: סלט פנזנלה BLT, סלט פנזנלה, ו סלט פנזנלה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, לזרוק לחם עם 1/3 כוס שמן זית, מלח, פלפל, ושום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים לחם על תבנית אפייה, וטוסט בתנור שחומם מראש עד הזהב, על 5 עד 10 דקות; לאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בעוד הלחם בתנור, להקציף יחד 1/4 כוס שמן זית וחומץ בלסמי. בעדינות לזרוק יחד את הלחם, עגבניות, בצל, בזיליקום, זיתים, גבינת מוצרלה. לזרוק עם ויניגרט ולתת לעמוד במשך 20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)