סלט פנזנלה BLT
סלט Panzanella BLT עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ותביאו בייקון מעושן, גרעיני תירס, מיונז קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סלט BLT, סלט BLT, ו סלט פנזנלה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים לחם; מטבלים 5 דקות או עד הלחם קלוי, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים בתירס.
מפזרים עגבניות עם קורטוב של מלח 1/2 פלפל כפית; לתת עגבניות לעמוד 5 דקות.
שלב הנותרים 1/8 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, חומץ, ושמן בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת לחם וארוגולה; זורקים למעיל.
מערבבים מיונז, מיץ לימון, עירית בקערה קטנה.
מסדרים עגבניות ותערובת לחם על מגש גדול.
טפטוף עם תערובת מיונז; מפזרים באופן שווה עם בזיליקום ובייקון.