שלושה שעועית חורף Panzanella סלט עם טונאן משומר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, קורנית, איולי אנשובי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלט פנזנלה חורף עם אשכוליות, שומר ואבוקדו, סלט פנזנלה טונה, ו סלט פנזנלה טונה.
הוראות
1
TUNACarefully לשטוף ולייבש את סטייק הטונה, כמו גם possible.In מרגמה ועלי להוסיף את המלח, טימין, שום, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום, אנשובי, ופלפל שחור ושמן זית כף 1. לטחון ולערבב את החומרים היטב כדי ליצור משחה. תמרח את הדבק הזה על כל הטונה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופנים
סטייק טונה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
קלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
מוסיפים את הטונה לקערה עמוקה. מכסים אותו עם 3-4 כוסות שמן זית לקרר במשך כמה שעות לילה.למחרת להעביר את כל החומרים האלה כולל הטונה לסיר כבד תחתית להגדיר מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן הוא הטמפרטורה הנכונה (לא חם מדי) בועות יתחילו להיווצר לאורך הקצוות של המחבת. מנמיכים את החום כדי לשמור על טמפרטורה זו, ולשים את המכסה על. לחלוט את הטונה בתערובת זו על 15-20 דקות, הפיכת הדגים פעם או פעמיים כדי להבטיח אפילו בישול. בדוק את הטונה על ידי פירסינג עם קצה הסכין. זה עדיין צריך להיות ורוד במרכז, אבל קצת מעבר לנדיר. כאשר הטונה מוכנה להסיר אותו מן השמן ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. שמור את השמן. לאחר הטונה מתקררת לחלוטין, להחזיר אותו שמן refridgerate 4 או 5 שעות או עד 3 ימים.שעועית
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
שים את החמוציות ושעועית לבנה לתוך מחבת רוטב הוספת מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים קצת מלח, ואת הקורנית הטרייה ומביאים לרתיחה. כבה את החום ותן לשעועית להתקרר בנוזל הבישול שלהם. אלה עשויים להיות מבושלים מראש ונשמר בטמפרטורת החדר במשך כמה שעות או עד 3 ימים.לנקות ולגזום את השעועית הירוקה משאיר אותם שלמים.
הוסף אותם לסיר של מים מלוחים רותחים במהירות. מבשלים 2-3 דקות. מהר לצלול אותם לאמבט קרח כדי לעצור את הבישול שלהם.הפוך ויניגרט בקערה קטנה עם שאלוט חתוך, חומץ יין אדום, ומלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מחממים על כוס של שמן הטונה המשומר עד שהוא מתחיל לבעבע, מסננים את השמן לתוך הקערה עם חומץ היין האדום ומוסיפים פלפל שחור טחון טרי, לטאטא כדי emulsify. טעם ולהוסיף יותר מלח וחומץ לפי הטעם.SALADToss את tomoates קצת זית, מלח ופלפל. צולים את הטומוטו על קלף מצופה תבנית אפייה במשך 2 עד 2 שעות (תלוי בגודל של העגבניות) ב 225 מעלות F. הם צריכים להיות מקומטים, אבל עדיין לח בפנים. זה יביא את המתיקות שלהם, אפילו בחורף כאשר העגבניות אינן במיטבן. אתה יכול לדלג על זה אם יש לך עגבניות קיץ מתוקות ועסיסיות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מוסיפים את פרוסות שן השום וכמה קוביות לחם שיתאימו בשכבה אחת (ייתכן שיהיה צורך לעשות זאת בכמה קבוצות). לזרוק טוסט הלחם עד חום זהוב מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוצים
9
הוסף שמן טונה נוסף לפי הצורך (הלחם יספוג אותו כפי שהוא טוסטים).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים