שלושה שעועית חורף Panzanella סלט עם טונאן משומר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, קורנית, איולי אנשובי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלט פנזנלה חורף עם אשכוליות, שומר ואבוקדו, סלט פנזנלה טונה, ו סלט פנזנלה טונה.
הוראות
1
TUNACarefully לשטוף ולייבש את סטייק הטונה, כמו גם possible.In מרגמה ועלי להוסיף את המלח, טימין, שום, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום, אנשובי, ופלפל שחור ושמן זית כף 1. לטחון ולערבב את החומרים היטב כדי ליצור משחה. תמרח את הדבק הזה על כל הטונה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פירורי לחם, כמה חופנים
סטייק טונה
אנשובי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
קלמנטינות, כל אחת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
מוסיפים את הטונה לקערה עמוקה. מכסים אותו עם 3-4 כוסות שמן זית לקרר במשך כמה שעות לילה.למחרת להעביר את כל החומרים האלה כולל הטונה לסיר כבד תחתית להגדיר מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן הוא הטמפרטורה הנכונה (לא חם מדי) בועות יתחילו להיווצר לאורך הקצוות של המחבת. מנמיכים את החום כדי לשמור על טמפרטורה זו, ולשים את המכסה על. לחלוט את הטונה בתערובת זו על 15-20 דקות, הפיכת הדגים פעם או פעמיים כדי להבטיח אפילו בישול. בדוק את הטונה על ידי פירסינג עם קצה הסכין. זה עדיין צריך להיות ורוד במרכז, אבל קצת מעבר לנדיר. כאשר הטונה מוכנה להסיר אותו מן השמן ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. שמור את השמן. לאחר הטונה מתקררת לחלוטין, להחזיר אותו שמן refridgerate 4 או 5 שעות או עד 3 ימים.שעועית
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
קלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שים את החמוציות ושעועית לבנה לתוך מחבת רוטב הוספת מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים קצת מלח, ואת הקורנית הטרייה ומביאים לרתיחה. כבה את החום ותן לשעועית להתקרר בנוזל הבישול שלהם. אלה עשויים להיות מבושלים מראש ונשמר בטמפרטורת החדר במשך כמה שעות או עד 3 ימים.לנקות ולגזום את השעועית הירוקה משאיר אותם שלמים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
שעועית ירוקה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(צינור גדול)
5
הוסף אותם לסיר של מים מלוחים רותחים במהירות. מבשלים 2-3 דקות. מהר לצלול אותם לאמבט קרח כדי לעצור את הבישול שלהם.הפוך ויניגרט בקערה קטנה עם שאלוט חתוך, חומץ יין אדום, ומלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
ויניגרט
שאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מחממים על כוס של שמן הטונה המשומר עד שהוא מתחיל לבעבע, מסננים את השמן לתוך הקערה עם חומץ היין האדום ומוסיפים פלפל שחור טחון טרי, לטאטא כדי emulsify. טעם ולהוסיף יותר מלח וחומץ לפי הטעם.SALADToss את tomoates קצת זית, מלח ופלפל. צולים את הטומוטו על קלף מצופה תבנית אפייה במשך 2 עד 2 שעות (תלוי בגודל של העגבניות) ב 225 מעלות F. הם צריכים להיות מקומטים, אבל עדיין לח בפנים. זה יביא את המתיקות שלהם, אפילו בחורף כאשר העגבניות אינן במיטבן. אתה יכול לדלג על זה אם יש לך עגבניות קיץ מתוקות ועסיסיות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
(צינור גדול)
קלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
חום 2 כפות של שמן טונה משומר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את פרוסות שן השום וכמה קוביות לחם שיתאימו בשכבה אחת (ייתכן שיהיה צורך לעשות זאת בכמה קבוצות). לזרוק טוסט הלחם עד חום זהוב מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
9
הוסף שמן טונה נוסף לפי הצורך (הלחם יספוג אותו כפי שהוא טוסטים).
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
קלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
הסר מהחום ומניח את הלחם בקערה גדולה. זה עשוי להיות מורכב עד יום או יומיים קדימה.כאשר מוכן לשרת, להוסיף את הירוקים שטף לקערה עם קוביות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ירוק
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מסננים את האוכמניות והפולים הלבנים וזורקים אותם עם השעועית הירוקה והויניגרט החם (reheating and re emulsifying במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
ויניגרט
שעועית לבנה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
12
מוסיפים את אלה, יחד עם עגבניות שרי או ענבים חמות לקערה גם כן. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
יוצקים את הסלט המעורב היטב על מגש הגשה גדול. לזרוק את רסיסי הבצל על פני הסלט העליון עם הטונה, נשבר לחתיכות בגודל ביס.