קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות98
סוגי מאכליםסלט
אירועיםחורף
מגזין

סלט פנזנלה חורף שלוש שעועית עם טונה משומרת

סלט פנזנלה חורף שלוש שעועית עם טונה משומרת
שלושה שעועית חורף Panzanella סלט עם טונאן משומר הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, קורנית, איולי אנשובי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלט פנזנלה חורף עם אשכוליות, שומר ואבוקדו, סלט פנזנלה טונה, ו סלט פנזנלה טונה.

הוראות

1
TUNACarefully לשטוף ולייבש את סטייק הטונה, כמו גם possible.In מרגמה ועלי להוסיף את המלח, טימין, שום, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום, אנשובי, ופלפל שחור ושמן זית כף 1. לטחון ולערבב את החומרים היטב כדי ליצור משחה. תמרח את הדבק הזה על כל הטונה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
סטייק טונהסטייק טונה
אנשוביאנשובי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מוסיפים את הטונה לקערה עמוקה. מכסים אותו עם 3-4 כוסות שמן זית לקרר במשך כמה שעות לילה.למחרת להעביר את כל החומרים האלה כולל הטונה לסיר כבד תחתית להגדיר מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן הוא הטמפרטורה הנכונה (לא חם מדי) בועות יתחילו להיווצר לאורך הקצוות של המחבת. מנמיכים את החום כדי לשמור על טמפרטורה זו, ולשים את המכסה על. לחלוט את הטונה בתערובת זו על 15-20 דקות, הפיכת הדגים פעם או פעמיים כדי להבטיח אפילו בישול. בדוק את הטונה על ידי פירסינג עם קצה הסכין. זה עדיין צריך להיות ורוד במרכז, אבל קצת מעבר לנדיר. כאשר הטונה מוכנה להסיר אותו מן השמן ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. שמור את השמן. לאחר הטונה מתקררת לחלוטין, להחזיר אותו שמן refridgerate 4 או 5 שעות או עד 3 ימים.שעועית
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שים את החמוציות ושעועית לבנה לתוך מחבת רוטב הוספת מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנהשעועית לבנה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים קצת מלח, ואת הקורנית הטרייה ומביאים לרתיחה. כבה את החום ותן לשעועית להתקרר בנוזל הבישול שלהם. אלה עשויים להיות מבושלים מראש ונשמר בטמפרטורת החדר במשך כמה שעות או עד 3 ימים.לנקות ולגזום את השעועית הירוקה משאיר אותם שלמים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
הוסף אותם לסיר של מים מלוחים רותחים במהירות. מבשלים 2-3 דקות. מהר לצלול אותם לאמבט קרח כדי לעצור את הבישול שלהם.הפוך ויניגרט בקערה קטנה עם שאלוט חתוך, חומץ יין אדום, ומלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
ויניגרטויניגרט
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מחממים על כוס של שמן הטונה המשומר עד שהוא מתחיל לבעבע, מסננים את השמן לתוך הקערה עם חומץ היין האדום ומוסיפים פלפל שחור טחון טרי, לטאטא כדי emulsify. טעם ולהוסיף יותר מלח וחומץ לפי הטעם.SALADToss את tomoates קצת זית, מלח ופלפל. צולים את הטומוטו על קלף מצופה תבנית אפייה במשך 2 עד 2 שעות (תלוי בגודל של העגבניות) ב 225 מעלות F. הם צריכים להיות מקומטים, אבל עדיין לח בפנים. זה יביא את המתיקות שלהם, אפילו בחורף כאשר העגבניות אינן במיטבן. אתה יכול לדלג על זה אם יש לך עגבניות קיץ מתוקות ועסיסיות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
חום 2 כפות של שמן טונה משומר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את פרוסות שן השום וכמה קוביות לחם שיתאימו בשכבה אחת (ייתכן שיהיה צורך לעשות זאת בכמה קבוצות). לזרוק טוסט הלחם עד חום זהוב מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
9
הוסף שמן טונה נוסף לפי הצורך (הלחם יספוג אותו כפי שהוא טוסטים).
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
הסר מהחום ומניח את הלחם בקערה גדולה. זה עשוי להיות מורכב עד יום או יומיים קדימה.כאשר מוכן לשרת, להוסיף את הירוקים שטף לקערה עם קוביות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ירוקירוק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מסננים את האוכמניות והפולים הלבנים וזורקים אותם עם השעועית הירוקה והויניגרט החם (reheating and re emulsifying במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
ויניגרטויניגרט
שעועית לבנהשעועית לבנה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
12
מוסיפים את אלה, יחד עם עגבניות שרי או ענבים חמות לקערה גם כן. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
יוצקים את הסלט המעורב היטב על מגש הגשה גדול. לזרוק את רסיסי הבצל על פני הסלט העליון עם הטונה, נשבר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
14
מגישים עם איולי אופציונלי לצד.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק טונה (1 ½ אינץ עבה)סטייק טונה (1 ½ אינץ עבה)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאנשובי איולי (אופציונלי â€אנשובי איולי (אופציונלי â€" ראה סעיף מתכון)5אנשובי פילה אנשוביאנשובי פילה אנשובי1באגט צרפתי מעט מעופש, לחתוך לקוביות 1 אינץ מעט מעופש באגט צרפתי, לחתוך לקוביות 1 אינץבאגט צרפתי מעט מעופש, לחתוך לקוביות 1 אינץ מעט מעופש באגט צרפתי, לחתוך לקוביות 1 אינץ11 קילו קישואים,פלפל שחורפלפל שחור425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמוציות או שעועית אדומה אחרת, סחוט ושטוף (15oz) יכול חמוציות או שעועית אדומה אחרת, סחוט ושטףחמוציות או שעועית אדומה אחרת, סחוט ושטוף (15oz) יכול חמוציות או שעועית אדומה אחרת, סחוט ושטף11 קילו קישואים,פלפל אדום מרוסק (לפי הטעם)פלפל אדום מרוסק (לפי הטעם)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה טרייהשעועית ירוקה טרייה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים2ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק4ציפורןשום, קלופים וקצוצים בערךשום, קלופים וקצוצים בערך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות שרי או ענביםעגבניות שרי או ענבים425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית לבנה צפונית גדולה, מנוקזת ושטופה (15 עוז) יכולה שעועית לבנה צפונית גדולה, מנוקזת ושטופהשעועית לבנה צפונית גדולה, מנוקזת ושטופה (15 עוז) יכולה שעועית לבנה צפונית גדולה, מנוקזת ושטופה1חבורהירקות מרירים (כגון שן הארי, חרדל או רדיקיו)ירקות מרירים (כגון שן הארי, חרדל או רדיקיו)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן הטונה השמורשמן הטונה השמור2(חוֹרֶף)עוד שמן טונה שמורות, ועוד במידת הצורךעוד שמן טונה שמורות, ועוד במידת הצורך7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית, או יותר במידת הצורך, בתוספת כף אחתשמן זית, או יותר במידת הצורך, בתוספת כף אחת1קטןבצל אדום, חתוך לרסיסים בצל אדום קטן, חתוך לרסיסיםבצל אדום, חתוך לרסיסים בצל אדום קטן, חתוך לרסיסים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפוא(צינור גדול)(צינור גדול)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם1( חצילים)ברכות בינוניות שאלותברכות בינוניות שאלות1sprigטימין טרי טימין טריטימין טרי טימין טרי