סלט פנזנלה שיפון עם כרוב ניצנים, פסטרמה וויניגרט דיז'ון
סלט פנזנלה שיפון עם כרוב ניצנים, פסטרמה וויניגרט דיז'ון עשוי להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, לחם שיפון בן יום, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: סלט פנזנלה שיפון עם כרוב ניצנים, פסטרמה וויניגרט דיז'ון, סלט כרוב ניצנים מגולח עם ויניגרט Dijon, ו סלט כרוב ניצנים מגולח עם צימוקים & מייפל דיז'ון ויניגרט.
הוראות
תנור חום עד 204°. בקערה גדולה, לזרוק קוביות לחם עם 1 כף שמן, מלח ופלפל.
מורחים על דף עוגיות ungreased. טוסט 10 עד 15 דקות או עד הקצוות הם חומים.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לחמם עוד 1 כף שמן על חום בינוני.
מוסיפים כרוב ניצנים; מבשלים ומערבבים עד להשחמה.
ב 8 אינץ ' מחבת, לחמם עוד 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים שאלוט; מבשלים עד קריספ.
הסר מהחום; לטפוח על עודפי שמן.
כדי להפוך ויניגרט, בקערה גדולה, לנצח הנותרים 2 כפות שמן, חומץ וחרדל עם ויסקי עד מעורבב היטב.
כדי ויניגרט בקערה, להוסיף קוביות לחם קלוי, כרוב ניצנים, שאלוט ופסטרמה; לזרוק.