קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

סלט פסטה ברוקולי איטלקי

סלט פסטה ברוקולי איטלקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו סלט פסטה ברוקולי איטלקי. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 180 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פרחי ברוקולי, כרובית, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך נהדר של 30%. פסטה עם ברוקולי ונקניק איטלקי, פסטה ברוקולי-בייקון איטלקית, ו נקניק איטלקי וברוקולי ראב פסטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בכלי בטוח למיקרוגל, שלבו את הכרובית, הברוקולי, הגזר והמים. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 2-3 דקות. מניחים מיד ירקות במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2
מסננים ומייבשים.
3
מסננים פסטה ושוטפים במים קרים. בקערה גדולה שלבו את הפסטה, תערובת הירקות, ערמוני המים, הזיתים והבצל. בקערה קטנה שלבו את רוטב הסלט, השמיר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גספריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שמירשמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים מעל סלט וזורקים למעיל. מכסים ומכניסים למקרר לצינון.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.