סלט פסטה ים תיכוני
סלט פסטה ים תיכוני עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. אם יש לכם זיתים, פסטה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים פסטה ומחזירים לרתיחה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פסטה הוא רך אבל לא רגשני, 10 עד 12 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים זורמים קרים.
מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים עגבניות, זיתים ופטה. מערבבים בשמן זית, חומץ ומיץ לימון.
מוסיפים בזיליקום, זורקים היטב ומתבלים במלח ופלפל.