סלט פסטה ים תיכוני
צריך מוצרי חלב ללא תוספת פסקטריון? סלט פסטה ים תיכוני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, לינגוויני ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני.
הוראות
לעבד תחילה 9 מרכיבים במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. מכסה ויניגרט, ולהירגע 2 שעות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. לשטוף עם מים קרים; לנקז. לזרוק פסטה מבושלת עם ויניגרט.
מגש סלט אנטיפסטו ים תיכוני: הכינו מתכון נוסף של הויניגרט לסלט פסטה ים תיכוני; אל תוסיפו פסטה. מרינדה מבושל שעועית ירוקה, זיתים קלמטה מגולענים, חצאי עגבניות ענבים בויניגרט 30 דקות; לנקז.
מגישים פריטי במרינדה על מגש גדול עם סלט פסטה ים תיכוני, טונה משומרת, ביצים מבושלות קשות, צלפים סחוטים ובצל אדום.