סלט פסטה מתולתל אנטיפסטו
סלט פסטה מתולתל Antipasto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גבינת פרובולונה, גבינת פרמזן, סלמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט פסטה אנטיפסטו, סלט פסטה אנטיפסטו, ו סלט פסטה אנטיפסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תערובת פסטה ריקה לסיר 3 ליטר 2/3 מלא מים רותחים. להרתיח בעדינות חשפו 12 דקות, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת תיבול, מים, שמן וחרדל.
מוסיפים סלאמי, גבינה, בצל, לבבות ארטישוק, זיתים ופימנטוס; לזרוק בעדינות לשלב.
מסננים פסטה; לשטוף עם מים קרים. שייק לנקז היטב.
מוסיף פסטה לתערובת סלט; לזרוק בעדינות.
מגישים מיד, או מכסים ומקררים עד ההגשה.