זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו בתו של אבי: גלילי הטונה בגריל של גווינת' פאלטרו, גרגנלי עם ראגו ברווז, ו פפרדלה עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את העור עודף מן הפתח אל חלל הברווז מן הקצה האחורי. לשפשף את הברווז כולו עם 1 כף שמן זית ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל, מבפנים ומבחוץ. צולים אותו במשך 2 שעות בסך הכל, מרפרף אותו מהגב לשד שלה (ולהיפך) כל 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ברווז שלם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
תן לזה להתקרר במחבת עד שתוכל להתמודד עם זה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את השומן או משליכים אותו או שומרים אותו לשימוש אחר, כגון תפוחי אדמה צלויים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
בעוד הברווז נצלה, מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי על אש בינונית ומוסיפים את בייקון הברווז. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד שמתחילים להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
6
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי, שום ורוזמרין, להפוך את החום עד נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות, או עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את העגבניות והמיץ שלהם ומכניסים 1/2 כוס מים לתוך פחית אחת, מנופפים אותה כדי לקבל את כל העגבניות דבוקות לצדדים, יוצקים לתוך הפחית הבאה, וחוזרים שוב עם השלישי.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מוסיפים את מי העגבניות לתנור ההולנדי יחד עם היין, טחינה טובה של פלפל וקמצוץ מלח בריא. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפוך את החום למטה נמוך מאוד ולתת להתבשל במשך 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
9
לאחר הברווז התקרר קצת, להסיר ולהשליך את העור והעצמות לגרוס את הבשר. מקפלים את בשר הברווז לתוך ראגו יחד עם רסק עגבניות ומבשלים על חום נמוך מאוד, חשוף, לפחות 1 שעה עד 4, הוספת כתמים של מים במידת הצורך כדי לשמור אותו מפני ייבוש (להמשיך העונה עם מלח ופלפל כפי שאתה להתיז).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ברווז שלם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
כדי לשרת, לבשל את הפסטה, לחלק אותו בין קערות, וכפית כמות נדיבה של ראגו ברווז על הפסטה. למעלה עם פירורי לחם גרמולטה או פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
כדי להפוך את פירורי לחם Gremolata: לזרוק הכל ביחד.