סלט פסטה פלורנטין הוא חלב חינם מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 284 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך תרד, פטריות, רוטב טריאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פסטה פלורנטין, פסטה פלורנטין קפרזה, ו שרימפס פלורנטין פסטה.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
מניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בינתיים, במחבת גדולה או ווק, מחממים שמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
5
מוסיפים שום, בצל ופטריות. מבשלים עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
בצל
6
מוסיפים רוטב טריאקי וגזר, מבשלים 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקי
גזר
7
מוסיפים תערובת ירקות מבושלת לפסטה, לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פסטה
8
מוסיפים תרד וזורקים. לכסות במשך 5 דקות כדי לנבול תרד.