סלט פסטה פרימו
אם יש לכם קרם, חרדל, לבבות ארטישוק כבושים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: סלט פסטה פרימו, צלעות חזיר פרימו להפליא ורוטב, ו לוח צ'רקוטרי קיץ עם פרימו טגליו.
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מבשלים את הרוטיני ברתיחה עד שהוא רך אך יציב לנגיסה, כ -8 דקות; מסננים. לשטוף עם מים קרים עד מקורר לחלוטין; ניקוז.
מערבבים פסטה, ביצים, לבבות ארטישוק, סלרי, פלפל, בצל, חזיר, שרימפס, אפונה, גבינת צ 'דר, גבינת מונטריי ג' ק, מלפפון חמוץ וזית יחד בקערה גדולה.
מקציפים שמנת חמוצה, מיונז, חומץ תפוחים, סוכר, תערובת רוטב חווה, חרדל ורוטב פלפל חריף יחד בקערה נפרדת; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מזלפים רוטב מעל סלט וזורקים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומצננים במקרר 3 שעות עד לילה. מערבבים מספיק ממרינדת הארטישוק השמורה לסלט כך שהוא פשוט נרטב לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 400 דולר לבקבוק.
![לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.