קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

סלט פסטה פרימו

סלט פסטה פרימו
אם יש לכם קרם, חרדל, לבבות ארטישוק כבושים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: סלט פסטה פרימו, צלעות חזיר פרימו להפליא ורוטב, ו לוח צ'רקוטרי קיץ עם פרימו טגליו.

הוראות

1
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות; מבשלים את הרוטיני ברתיחה עד שהוא רך אך יציב לנגיסה, כ -8 דקות; מסננים. לשטוף עם מים קרים עד מקורר לחלוטין; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
RotiniRotini
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים פסטה, ביצים, לבבות ארטישוק, סלרי, פלפל, בצל, חזיר, שרימפס, אפונה, גבינת צ 'דר, גבינת מונטריי ג' ק, מלפפון חמוץ וזית יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מקציפים שמנת חמוצה, מיונז, חומץ תפוחים, סוכר, תערובת רוטב חווה, חרדל ורוטב פלפל חריף יחד בקערה נפרדת; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
1 מעטפה תערובת רוטב רוטב סלט חמאה חמאה1 מעטפה תערובת רוטב רוטב סלט חמאה חמאה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מזלפים רוטב מעל סלט וזורקים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומצננים במקרר 3 שעות עד לילה. מערבבים מספיק ממרינדת הארטישוק השמורה לסלט כך שהוא פשוט נרטב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהם2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם64פלפל האבנרוזיתים שחורים פרוסים, מנוקזיםזיתים שחורים פרוסים, מנוקזים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץסלרי קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוביות גבינת צ'דרקוביות גבינת צ'דר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזיר מבושל לחלוטין חתוך לקוביותחזיר מבושל לחלוטין חתוך לקוביות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלפפון חמוץ שמיר חתוךמלפפון חמוץ שמיר חתוך16קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם3ביצים קשות, קצוצותביצים קשות, קצוצות184פלפל האבנרולבבות ארטישוק מושרים, מנוקז וקצוץ (מרינדה מילואים)לבבות ארטישוק מושרים, מנוקז וקצוץ (מרינדה מילואים)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוביות גבינת מונטריי ג'קקוביות גבינת מונטריי ג'ק1גבינת פרמזן מגוררת8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה ירוקה קפואה, מופשרתאפונה ירוקה קפואה, מופשרת1דאשרוטב פלפל חריף (כגון טבסקו®), או לפי הטעםרוטב פלפל חריף (כגון טבסקו®), או לפי הטעם28פלפל האבנרו1/2 חבילה תערובת רוטב ראנץ' , או לפי הטעם (לא חובה)1/2 חבילה תערובת רוטב ראנץ' , או לפי הטעם (לא חובה)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ454פלפל האבנרוחבילת פסטה rotiniחבילת פסטה rotini1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרימפס מבושל חתוך לקוביותשרימפס מבושל חתוך לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר לבןסוכר לבן

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 400 דולר לבקבוק.
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.