סלט פריסה עם שעועית ורוטב בייקון חם
אם יש לך שאלוט, לחם איכרים, גבינת עיזים מתונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, אפרסק בגריל חם וסלט פריזי עם רוטב גבינת עיזים, ו ג'ל חמוציות עם סלט פריזה, צ' יפס דלעת ובייקון חם.
הוראות
לנקז ולשטוף את השעועית. בסיר בינוני, לשלב את השעועית עם עלה המפרץ, שום ו 4 כוסות מים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות חלקית ומבשלים את השעועית עד רך אבל לא רגשני, על 1 שעה; להוסיף 1/2 כפית מלח 10 דקות לפני שהם נעשים.
מסננים את השעועית ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. זרוק את עלה המפרץ ושום.
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
לזרוק את קוביות הלחם עם 2 כפיות של שמן זית ולסדר שכבה אחת בתבנית אפייה.
אופים במשך כ 8 דקות, או עד הזהב אבל לא יבש.
במחבת בינונית לא מגיבה, מטגנים את הבייקון בחום גבוה בינוני עד פריך.
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים שמן זית לשומן במחבת.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל חום, על 7 דקות. מערבבים בחומץ,מתבלים במלח ופלפל וחמים.
בקערה גדולה, לזרוק את frise עם שעועית, בייקון, קרוטונים קלויים ועגבניות.
מוסיף את גבינת העז ולזרוק בעדינות אבל ביסודיות.
המלצת יין: הטעמים הגארליקים והמעושנים מציעים לבן יבש, וגבינת העז מצמצמת את הבחירה לסוביניון בלאן טארט, פריך. חפש את המונולוג פלורה ספרינגס 1994 או גבעות גריץ ' פום בלאן, שניהם מקליפורניה.