סלט צנון ואסקרול עם ויניגרט אנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל צנון סלט אסקרול עם ויניגרט אנשובי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אנשובי, אסקרול, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלט אסקרול עם ביצה קצוצה ויניגרט אנשובי, סלט אסקרול עם רוטב אנשובי, ו אסקרול וסלט ברוקולי קלוי עם רוטב אנשובי.
הוראות
כדי להפוך את ויניגרט, קוצצים את אנשובי דק ולשים אותם בקערה בינונית.
מוסיפים את החומץ, קמצוץ טוב של מלח וכמה טחינה של פלפל וקציף לשלב. לטפטף לאט בשמן זית, לטאטא כל הזמן כדי emulsify את הרוטב. תניח בצד.
לשפשף את הצנון מתחת למים זורמים לקצץ את צמרות זנבות. חותכים אותם לתוך גפרורים דקים (אתה צריך בערך 1 כוס צנון julienned). שים בקערת סלט גדולה.
לנקות ולייבש את escarole ולפרוס אותו לתוך סרטים 1/2 אינץ ' (אתה צריך בערך 5 כוסות).
לזרוק כשני שלישים מהרוטב עם הסלט, לטעום ולהוסיף יותר אם אתה רוצה.