סלט קוב טורקיה
סלט קוב טורקיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 46 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 427 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם לבבות חסה רומאית, פפריקה, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. מתכונים דומים: סלט קוב טורקיה ושאריות הודו, כריך סלט קוב טורקיה, ו טורקיה קוב סלט עוטפת.
הוראות
מכניסים את הביצים לסיר בינוני ומכסים במים ב -2 אינץ'; מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהאש, מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות.
מעבירים לקערת מי קרח להתקררות.
בינתיים, לחמם את הברוילר.
שלב בקערה קטנה 1 כפית פפריקה, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים את קציצות ההודו על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים את שני הצדדים בתערובת הפפריקה. צולים עד שזה עתה מבושל, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת ומניחים בצד בזמן שמכינים את הרוטב.
שלב בקערה גדולה את החומץ, 1/8 כפית הפפריקה שנותרה, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
הקציפו פנימה את שמן הזית יחד עם כל המיצים שנאספו מההודו. קוצצים דק 1/4 כוס מהעגבניות ומוסיפים לרוטב.
קלף וחצה את הביצים הקשות. מחק את החלמונים או שמור לשימוש אחר. קוצצים את החלבונים ומוסיפים לקערה עם הרוטב, יחד עם החסה, האבוקדו ושאר 1 3/4 כוסות העגבניות. קוצצים את ההודו, מוסיפים לקערה וזורקים. מחלקים את הסלט בין קערות ומפזרים את הגבינה הכחולה.