סלט קינואה ים תיכוני נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך בצל, מלפפון, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט קינואה ים תיכוני, סלט ים תיכוני עם קינואה, ו סלט קינואה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את הקינואה והמים לרתיחה, להפחית את הטמפרטורה בינונית-נמוכה ומבשלים, מכוסה, עד הנוזל נספג, על 15 דקות, ולתת לשבת מכוסה במשך 5 דקות לפני נותן לו להתקרר.בינתיים, להכין את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
רצועת קליפת לימון אחת
2
מערבבים את הקינואה, עגבניות, מלפפון, בצל אדום, זיתים, פטה וחומוס ולזרוק בתערובת של מיץ לימון, שמן, אורגנו, שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומן
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירס
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות