סלט קינואה מרוקאי
. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. מתכונים דומים: סלט קינואן ופיסטוק עם פסטו מרוקאי, קינואה מרוקאית, ו Quinoan מרוקאי וגזר.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום ואת שאלוט; לבשל ומערבבים עד שאלוט יש התרככו והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים בכמון, ג ' ינג ' ר, וקינמון. לבשל עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מוסיפים את מרק העוף ואת קינואה, ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד הקינואה מכרז והנוזל נספג, כ 20 דקות.
בינתיים, מניחים צימוקים בקערה ומכסים במים חמים. משרים עד הצימוקים לרכך שמנמן למעלה, כ -15 דקות.
Fluff קינואה עם מזלג ומערבבים מיץ לימון.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר. מערבבים את שעועית חומוס, צימוקים, גזר, פטרוזיליה, בזיליקום, ונענע.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.