תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט קצוץ קיץ עם רוטב החווה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם גרעיני תירס, פלפל, שעועית שעווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט קצוץ קיץ עם בורטן ורוטב שמיר חלומי, קיץ עוף בגריל קצוץ סלט עם רוטב בלסמי לבן, ו סלט קיץ פריך עם רוטב חווה Jalapeno (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את תפוחי האדמה בסיר קטן עם מספיק מים קרים כדי לכסות ולהתבשל עם מלח. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים, חשוף, עד רק רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
לנקז ולשים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה ומלח אותו בנדיבות. למלא קערה בינונית עם מי קרח ומלח אותו גם כן.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
4
מוסיפים את התירס, השעועית והברוקולי למים הרותחים ומבשלים עד לפריך במכרז, כ -2 דקות. השתמש בכף מחוררת או מסננת כדי לגרוף את הירקות ולצלול אותם מיד לתוך מי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מים
ברוקולי
שעועית
תירס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מסננת
5
מסננים את הירקות, מלטפים אותם יבשים, ומוסיפים לקערת תפוחי האדמה יחד עם העגבניות והמלפפון. לזרוק את הסלט עם 1/2 כוס של הרוטב. טעם, ולהוסיף יותר מלח ופלפל, אם תרצה בכך. (הסלט יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 2 שעות קדימה ומקורר.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
מלפפון
תפוח אדמה
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
כאשר מוכן לשרת, לזרוק את הסלט עם הירוקים ואת נבטים, אם תרצה, ועם קצת יותר רוטב אם אתה אוהב את הסלט שלך בצד לבוש היטב. להעביר את ההלבשה הנותרת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
נבטים
ירוק
7
ידע: טבילה של ירקות במים מלוחים רותחים ולאחר מכן צלילתם לתוך מי קרח נקרא blanching ומרענן. לאחר המים ברתיחה מלאה מתגלגלת לפני הוספת הירקות, כמו גם בישול חשוף, הוא המפתח לשמירה על ירקות ירוקים תוססים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מים
8
לרסק את שן שום, מפזרים את המלח, ו, עם הצד של סכין גדול, מחית למרוח את התערובת כדי להדביק גס. לגרד את הדבק לתוך קערה קטנה, להוסיף את החומרים הנותרים, לטאטא היטב כדי להפוך רוטב שמנת. השתמש באופן מיידי או להכניס למקרר במיכל אטום היטב עד 3 ימים.