סלט רכיכות ותפוחי אדמה בגריל
סלט רכיכות ותפוחי אדמה בגריל דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. בתוספת זו יש 351 קלוריות, 22 גרם חלבון ו-22 גרם שומן למנה. מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, 30 שלמות, ותזונה פסקטרית. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צדפות ים, תפוחי אדמה, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רכיכות וירקות בגריל אל קרטוצ'יו, סלט רכיכות ובייקון תרד, וסלט תפוחי אדמה בגריל עם ויניגרט בצל ירוק בגריל.
הוראות
להכנת שמן בצל ירוק: קוצצים מספיק בצל ירוק (כולל ירוק) כדי למדוד כ-1 1/4 כוסות ובבלנדר טוחנים עם שמן ומלח ופלפל לפי הטעם עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים פירה דרך מסננת דקה לתוך קערה, לוחצים חזק על מוצקים. לזרוק מוצקים. שמן בצל ירוק ניתן להכין יום אחד קדימה ולקרר, מכוסה. מביאים שמן לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
בסיר גדול מכסים את תפוחי האדמה במים קרים מומלחים ב-1 אינץ' ומבשלים עד שהם רכים, בערך 7 דקות. במסננת מסננים את תפוחי האדמה ושוטפים במים קרים כדי להפסיק את הבישול. מייבשים תפוחי אדמה. ניתן להכין תפוחי אדמה עד לנקודה זו יום אחד קדימה ולקרר, מכוסה. חצו תפוחי אדמה לאורכם. בקערה, זורקים תפוחי אדמה עם 1 כף שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
הסר את השריר הקשה מהצד של כל צדפה במידת הצורך. מייבשים את הרכיכות ובקערה מערבבים עם 2 כפות שמן זית הנותרות ומלח ופלפל לפי הטעם. מכינים גריל.
צולים תפוחי אדמה, צדדים חתוכים כלפי מטה, על רשת משומן בגודל 5 עד 6 אינץ' על גחלים זוהרות 1 עד 2 דקות מכל צד, או עד שהם חרוכים קלות. גריל שרימפס וסקלופ 2 דקות מכל צד, או עד שהם רק מבושלים ומשחימים. (לחלופין, מטגנים תפוחי אדמה ורכיכות במחבת טפלון משומנת קלות בקבוצות על אש גבוהה בינונית).
כף סלסה על מרכזים של 6 צלחות ותלולית מסקלון מעל. מסדרים רכיכות ותפוחי אדמה מסביב לסלסה.
מטפטפים רכיכות ותפוחי אדמה עם מעט שמן בצל ירוק.
קוצצים דק בצלצלי שאלוט וקוצצים שום. בקערה לזרוק בצלצלי שאלוט ושום עם כוסברה. השליכו קליפות מהעגבניות ושטפו את העגבניות במים חמים כדי להסיר את הדביקות. קוצצים עגבניות ומוסיפים לתערובת שאלוט, מערבבים לאיחוד.
מקלפים ומגלענים אבוקדו וחותכים לחתיכות בגודל 3/4 אינץ'.
מוסיפים אבוקדו לתערובת העגבניות, מערבבים בעדינות עד לאיחוד. מתבלים במיץ ליים, מלח ופלפל לפי הטעם. ניתן להכין את הסלסה 4 שעות קדימה ולצנן, פני השטח שלה מכוסים בניילון נצמד.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet
שרדונה, ריזלינג ומוסקדט הם הבחירות המובילות שלי לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד ש-muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלינים ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.