סלט שעועית עם פלפלים אדומים קלויים, בצל, אזובית ולימון
סלט שעועית עם פלפלים אדומים קלויים, בצל, מרז'ורם, ולימון נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה, אזובית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פלפלים קלויים עם צלפים ומרג'ורם, פלפלים קלויים עם צלפים ומרג'ורם, ו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם (מתכונים דומים).
הוראות
משרים ומבשלים את השעועית המיובשת, אם משתמשים.
לנקז היטב. יהיה לך על 3 כוסות שעועית מבושלת; להפריש. אם באמצעות שעועית משומרת, לשטוף אותם בקצרה במים קרים לנקז היטב. צלי את המתוק הטרי . כאשר הפלפל הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להחליק את העור, לחתוך את הפלפל לשניים, ולהסיר ולהשליך את גזע, צלעות, וזרעים.
חותכים את הפלפל הקלוי הטרי או פלפלים בבקבוק, אם באמצעות, לריבועים לתוך אינץ'.
בינתיים, למלא סיר עם מים מלוחים ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את השעועית הירוקה (המלח יעזור להם לשמור על צבעם) ומרתיחים עד מכרז אבל עדיין מוצק, כ -7 דקות. ברגע שהם מבושלים, לצלול אותם לתוך מים קרים.
כדי להפוך את הרוטב, בקערה קטנה מערבבים יחד את מיץ לימון ושמן. אם אתה משתמש מיורן מיובש או קורנית, להוסיף אותו ההלבשה.
מערבבים את השעועית הלבנה, פלפל מתוק, שעועית ירוקה, מרג ' ורם טרי או טימין, ובצל ירוק בקערת הגשה.
מוסיפים את הרוטב והמלח והפלפל לפי הטעם וזורקים היטב.
מפזרים על הפטרוזיליה ומגישים בטמפרטורת החדר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;