קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלט שעועית עם פלפלים אדומים קלויים, בצל, אזובית ולימון

סלט שעועית עם פלפלים אדומים קלויים, בצל, אזובית ולימון
סלט שעועית עם פלפלים אדומים קלויים, בצל, מרז'ורם, ולימון נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה, אזובית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פלפלים קלויים עם צלפים ומרג'ורם, פלפלים קלויים עם צלפים ומרג'ורם, ו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים ומבשלים את השעועית המיובשת, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
2
לנקז היטב. יהיה לך על 3 כוסות שעועית מבושלת; להפריש. אם באמצעות שעועית משומרת, לשטוף אותם בקצרה במים קרים לנקז היטב. צלי את המתוק הטרי . כאשר הפלפל הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להחליק את העור, לחתוך את הפלפל לשניים, ולהסיר ולהשליך את גזע, צלעות, וזרעים.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
פלפלפלפל
זרעיםזרעים
מיםמים
צלעותצלעות
3
חותכים את הפלפל הקלוי הטרי או פלפלים בבקבוק, אם באמצעות, לריבועים לתוך אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
פלפלפלפל
4
בינתיים, למלא סיר עם מים מלוחים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את השעועית הירוקה (המלח יעזור להם לשמור על צבעם) ומרתיחים עד מכרז אבל עדיין מוצק, כ -7 דקות. ברגע שהם מבושלים, לצלול אותם לתוך מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מיםמים
מלחמלח
6
לנקז היטב.
7
כדי להפוך את הרוטב, בקערה קטנה מערבבים יחד את מיץ לימון ושמן. אם אתה משתמש מיורן מיובש או קורנית, להוסיף אותו ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
מיורן מיובשמיורן מיובש
מיץ לימוןמיץ לימון
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מערבבים את השעועית הלבנה, פלפל מתוק, שעועית ירוקה, מרג ' ורם טרי או טימין, ובצל ירוק בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם טרימרז ' ורם טרי
בצל ירוקבצל ירוק
פלפל מתוקפלפל מתוק
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
שעועית לבנהשעועית לבנה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיפים את הרוטב והמלח והפלפל לפי הטעם וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
10
מפזרים על הפטרוזיליה ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;