קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות27
מגזין

סלט שעועית עם שרימפס וסלסה טרייה

סלט שעועית עם שרימפס וסלסה טרייה
Edamame וסלט שעועית עם שרימפס וסלסה טרי יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 309 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, שרימפס, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה שרימפס עם סלסה פירות טריים, שרימפס ללא אשמה שעועית מונג veggie & Edamame פטוצ'יני עם אלפרדו כרובית, ו סלט שעועית אדאמה.

הוראות

1
קוק edamame על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
2
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מערבבים edamame, שרימפס, שעועית קנליני, עגבניות שרי, בצל, ופלפל jalapeo.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
שלב כוסברה ואת שאר החומרים, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
טפטוף על תערובת edamame, ולזרוק בעדינות לשלב. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.